İşgal Güçleri 17 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İsrail güçlerinin işgal altındaki Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da 17 Filistinliyi gözaltına aldığı bildirildi.

Filistin Esirler Cemiyetinin yaptığı açıklamaya göre, İsrail polisi ve askeri, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'nın farklı bölgelerinde 17 Filistinliyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan 17 Filistinliden 10'unun Doğu Kudüs'te geri kalanların ise Batı Şeria'nın farklı şehirlerinde gözaltına aldığını belirtildi.

6 BİN 500 FİLİSTİNLİ İSRAİL HAPİSHANELERİNDE

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te hemen her gün evlere baskın düzenleyerek çeşitli iddialarla Filistinlileri gözaltına alıyor.

Filistin resmi kaynaklarına göre, İsrail hapishanelerinde 450'si idari tutuklu, 12'si milletvekili ve 300'ü çocuk olmak üzere yaklaşık 6 bin 500 Filistinli bulunuyor.

 

Filistin Haberleri

Gazze’deki çileli yolculuklar
Filistin: İsrail, Kudüs'teki statükoyu değiştirmek için sistematik bir politika yürütüyor
Gazzeli Filistinliler, Nekbe'nin 78'inci yılını düzenlenen etkinlikle andı
Şeyh İkrime Sabri, pazar günü hakim karşısına çıkacak
Gazze'deki Filistinliler 3 yıldır hacca gidemiyor