İşgal Çetesi Filistinli Tutuklunun Evini Yıktı

Siyasi saldırı düzenlediği öne sürülen Filistinlilerin evleri bir cezalandırma yöntemi olarak İsrail güçlerince yıkılırken, Nablus'ta bir Filistinli tutuklunun evinin yıkılması üzerine İsrail askerleri ile Filistinliler arasında arbede çıktı.

İsrail askerlerinin Batı Şeria'nın kuzeyindeki Nablus kentinde bir Filistinli tutuklunun evini yıkması üzerine çıkan olaylarda bir Filistinlinin yaralandığı bildirildi.

Filistinli tutuklu Emced Aliyevi'nin Nablus'ta bulunan evinin yıkılması üzerine askerler ile bölgedeki Filistinli gençler arasında gerginlik yaşandı. Yıkıma tepki gösteren Filistinlilere İsrail askerleri plastik mermi ve göz yaşartıcı gazla saldırdı.

Filistin Kızılayından yapılan açıklamaya göre İsrail askerlerinin saldırısında Filistinli bir genç plastik mermiyle yaralandı, çok sayıda Filistinli de atılan gazdan etkilendi.

Siyasi saldırı düzenledikleri öne sürülen Filistinlilerin evleri bir cezalandırma yöntemi olarak İsrail güçlerince yıkılıyor.

AA

Filistin Haberleri

Hamas: İsrail ateşkesi ihlal ediyor, Refah kapısı açılmalı
Gazzeli 3 esir İsrail işkencesi altında can verdi
Gazze'de 42 bin kişi hayat boyu bakıma muhtaç
Biz ölmedik burdayız! Gazze'de 54 çift için toplu düğün gerçekleştirildi
Katil İsrail, iki yıl boyunca Gazze ve Batı Şeria'da 316 arkeolojik ve tarihi alanı hedef aldı