İran’da 4 Kişi Daha Koronavirüsten Öldü

İran'da ölü sayısı saatler geçtikçe katlanıyor, 4 kişi daha can verdi. İran Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Bugüne kadar vatandaşlarımızdan 26'sı hayatını kaybetti. Vaka sayısı 245'e çıktı" ifadeleri kullanıldı.

İran'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 4 kişi daha hayatını kaybetti.

Fars Haber Ajansına göre, İran Sağlık Bakanlığı Halkla İlişkiler Sorumlusu Kiyanuş Cihanpur, ülkedeki koronavirüs vakalarıyla ilgili "Bugüne kadar vatandaşlarımızdan 26'sı hayatını kaybetti. Vaka sayısı 245'e çıktı" bilgisini verdi. 

İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politikalar Komisyonu Başkanı Mücteba Zünnur da koronavirüse yakalandığı duyurdu.

Aynı zamanda Kum Milletvekilli olan Zünnur, yayınladığı video kaydında yapılan testlerinin pozitif çıktığını ve karantina altında olduğunu ifade etti.

İran Haberleri

Arakçi, Hürmüz Boğazı'ndaki duruma müdahale edilmemesi konusunda uyardı
Arap ülkeleri, İran'ın Bahreyn'e saldırısını "barışı baltalayan bir eylem" olarak nitelendirdi
İran ile BAE arasındaki uçuşlar yeniden başlıyor
İran Devrim Muhafızları Ordusu: ABD'nin saldırısına seçtiğimiz zaman ve yerde karşılık vereceğiz
ABD, İran’ın Sirik kentini vurdu