İMKANDER’den Muhacirlere Ramazan Yardımı

İMKANDER Ramazan kumanyaları dağıtımına başladı. İlke etapta İstanbul'daki savaş muhacirlerine kuru gıda, tavuk, yağ ve kahvaltılıktan oluşan gıda paketleri dağıtıldı.

Türkiye'ye savaş sebebiyle sığınmış olan muhacirler Ramazan'da unutulmadı.

İMKANDER tamamı şehid ailesi olan savaş muhacirlerine Ramazan'ın ilk günü temel gıda maddelerinden oluşan erzak paketlerini ulaştırdı.

Gönüllülerin de katılımıyla gerçekleşen dağıtımda yetim çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Ülkelerindeki savaşlar sebebiyle Türkiye'ye hicret eden şehid yakınlarıyla buluşan İMKANDER gönüllüleri duygu dolu anlar yaşadılar. Gönüllü hanımlar evleri tek tek ziyaret ederek ihtiyaç tespiti de yaptılar.

Erzak paketleri, bir ailenin bir ay boyunca ihtiyacını karşılayabilecek şekilde ayarlandı. Her bir pakette 5'er kilo un, pirinç, makarna, şeker, sıvı yağ ve tavuk bulunuyor.

Dernek, Ramazan ayı boyunca Çeçenistan, Dağıstan, Özbekistan, Suriye ve Irak gibi savaş bölgelerinden gelen kişilere erzak yardımı yapmayı sürdürecek. Suriye içerisinde de yardım organize eden derneğe katkı sunmak isteyenler 0212 4886606 telefondan ya da www.imkander.org.tr adresinden ulaşabilirler.

Haber Haberleri

Fidan: “PKK inşallah Irak’ta Suriye’den ders çıkartır da oradaki geçiş daha kolay olur”
Türkiye'nin nüfusu 86 milyon 92 bin 168 oldu
Türkiye’de yakalan Mossad ajanlarının Tunus'taki suikastta izleri çıktı
MLKP’ye yönelik operasyonda tutuklu sayısı 77'ye çıktı
Bayrampaşa Belediyesine yönelik soruşturmada, Hasan Mutlu'nun bazı işler karşılığında rüşvet aldığı iddiası