İdlib’de Patlama: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var!

İdlib'de Devlet Hastanesi yakınında Heyetu’l Tahriru’ş-Şam’ın kontrol noktasına bombalı araç saldırısı oldu. Patlaması sonucu çok sayıda ölü ve yaralının olduğu belirtiliyor.

HAKSÖZ-HABER

Muhaliflerin kontrolündeki Suriye’nin İdlib kentinde Devlet Hastanesi yakınında Heyetu’l Tahriru’ş-Şam’ın Ziraat kavşağındaki kontrol noktasına bombalı araç saldırısı oldu.

Yerel kaynakların aktardığı video ve görüntüler tüyler ürpertici…

İdlib'te gerçekleşen patlamayı IŞİD’le bağlantılı gizli bir hücrenin yaptığı ve saldırıda 4 tona yakın TNT’nin kullanıldığı iddia edildi.

17 kişinin şehit olduğu belirtilen saldırıda bunlardan 13’ünün Heyetu’l Tahriru’ş-Şam üyesi mücahitler ve 4’ünün ise çocuk olduğu kaydedildi. Ayrıca yerel kaynakların aktardığı bilgiye göre yaralı sayısının 35 kişi olarak tespit edildiği ve bu sayının artmasından endişe edildiği ifade edildi.

Suriye Haberleri

İlk "AB-Suriye Üst Düzey Siyasi Diyalog Toplantısı" gerçekleştirildi
Avrupa Birliği'nden Suriye kararı
Akçakale Sınır Kapısı 12 yıl sonra sivil geçişlere açılıyor
Atıf Necib davasında 2. duruşma: Firari suçlular gıyaben yargılanacak 
Esed rejimi tarafından alınkonan çocuklar ailelerine kavuştu