İdlib ve Halep’te Esed rejimine bağlı iki hücre çökertildi

Suriye’nin İdlib ve Halep şehirlerinde Esed rejimi lehine ajanlık faaliyetleri yürüten ve eylem hazırlığında olduğu saptanan iki hücrenin çökertildiği bildirildi.

HAKSÖZ-HABER

İdlib ve Halep’in batı kırsalında Esed rejimi lehine ajanlık faaliyetleri yürüttüğü ve eylem hazırlığında olduğu belirtilen iki hücre evine muhaliflerce 4 Ocak Pazartesi günü (bugün) baskın düzenlenerek çökertildiği ve ajanların tutuklandığı öğrenildi.

Muhaliflere yakın Zaitunagency.net’in Heyet Tahrir-i Şam yetkililerine dayandırdığı bilgiye göre, basılan hücre evlerinde pazar alanlarına dair krokilerin ve çok sayıda patlayıcı maddenin ele geçirildiği ifade edildi.

İdlib'de 24 Eylül 2020’de de Esed ordusuna muhaliflerin koordinatlarını jurnalleyen bir hücre çökertilmişti.

Suriye Haberleri

Şam Uluslararası Kitap Fuarı’nda Kürtçe bölüm açıldı
Ekin Yayın Grubu Şam Kitap Fuarı'nda
Şam devlet televizyonunda ilk kez Kürtçe yayın yapıldı
Rus heyeti Şam'da Suriyeli yetkililerle Rusya'nın Suriye'deki askeri varlığını görüştü
Esed rejiminin cezaevlerinde 96500 kişi katledilmiş