İdlib ve Halep’te Esed rejimine bağlı iki hücre çökertildi

Suriye’nin İdlib ve Halep şehirlerinde Esed rejimi lehine ajanlık faaliyetleri yürüten ve eylem hazırlığında olduğu saptanan iki hücrenin çökertildiği bildirildi.

HAKSÖZ-HABER

İdlib ve Halep’in batı kırsalında Esed rejimi lehine ajanlık faaliyetleri yürüttüğü ve eylem hazırlığında olduğu belirtilen iki hücre evine muhaliflerce 4 Ocak Pazartesi günü (bugün) baskın düzenlenerek çökertildiği ve ajanların tutuklandığı öğrenildi.

Muhaliflere yakın Zaitunagency.net’in Heyet Tahrir-i Şam yetkililerine dayandırdığı bilgiye göre, basılan hücre evlerinde pazar alanlarına dair krokilerin ve çok sayıda patlayıcı maddenin ele geçirildiği ifade edildi.

İdlib'de 24 Eylül 2020’de de Esed ordusuna muhaliflerin koordinatlarını jurnalleyen bir hücre çökertilmişti.

Suriye Haberleri

Suriye'de devrimin 1. yılı kutlanıyor: Halk meydanlarda, zafer coşkusu dorukta
Visa Suriye'de faaliyetlere başlayacak
İşgalci İsrail, Dera ve Kuneytra kırsalına topçu saldırısı düzenledi
Esed rejiminin gizli ölüm arşivi: 150 bin kayıp 10 bin ceset fotoğrafı
BMGK heyeti, 14 yıl aradan sonra Şam’ı ziyaret etti