İBB'de yolsuzluk soruşturması: 6 gözaltı

​​​​​​​İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) düzenlenen yolsuzluk soruşturması kapsamında Avcılar ve Beşiktaş belediyelerinde görevli olan ve gözaltı kararı verilen 7 kişiden 6'sı gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Büyükşehir Belediyesi ve bazı CHP’li ilçe belediyelerine yönelik başlatılan yolsuzluk soruşturması devam ediyor.

Aziz İhsan Aktaş'ın ifadelerinden yola çıkılarak başlatılan soruşturma kapsamında 7 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin belediyelerdeki ihale süreçlerinde yolsuzluk yaptıkları iddia edildi.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele ekiplerince çok sayıda adrese operasyon düzenlendi. 6 şüpheli yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda bazı dosyalara el konuldu. 1 şüpheli ise aranıyor.

Geçtiğimiz aylarda Avcılar ve Beşiktaş Belediyelerine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında operasyonlar düzenlenmişti. Aralarında belediye başkanlarının da bulunduğu çok sayıda şüpheli tutuklanmıştı.  

Gündem Haberleri

İmamoğlu davasında savcı mütalaasını açıkladı
Bahçeli: Orta Doğu'da bir rejim değişecekse o İsrail olmalıdır
Apartmanlarda borç ilanları artık asılamayacak
Trafikte standart dışı plaka ve donanımlar için tanınan süre sona eriyor
Marmaris Belediyesi'nde rüşvet soruşturması: 4 tutuklama