Hukuka Aykırı Organizasyon

İçişleri Bakanı Ala, Adana'da durdurulan MİT'e ait tırlar ile ilgili olarak, "Ön rapor tamamlandı. Ön raporda hukuka aykırı organizasyon yapıldığı tespitine varıldı." dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Adana'da MİT'e ait tırların Cumhuriyet savcısının talimatıyla jandarma tarafından durdurulmasına ilişkin başlatılan soruşturmada ön raporun tamamlandığını, ön raporda hukuka aykırı organizasyon yapıldığı tespitine varıldığını bildirdi.

Ala, TBMM'de gazetecilerin konuya ilişkin sorusunu cevaplandırdı. Olayın ardından açılan idari soruşturmayla ilgili bir soru üzerine Ala, soruşturmanın ön raporunun tamamlandığını söyledi.

Ön raporda hukuka aykırı hareketler yapıldığı ve bunun bir organizasyonla olduğu tespitine varıldığını ifade eden Ala, "Sorumlular ve Albay da bu gerekçeyle görevden alındı" dedi.

Haber Haberleri

Manavgat Belediyesine yönelik soruşturmada 3 kişi tutuklandı
Kocaeli'deki fabrika yangınında ölen ve yaralanan 13 çalışandan yalnızca biri sigortalı çıktı
“(Özel) Bir cellat görmek istiyorsa aynaya, CHP’nin geçmişine baksın”
Galata Kulesi'ne savaşlarda engelli kalan çocuklar ve sivillerin videosu yansıtıldı
BAE adına casusluk yapan 3 kişi gözaltına alındı