HTŞ lideri Cevlani ilk kez hükümet toplantısında

Tahrir el Şam Heyeti lideri Ebu Muhammed el Cevlani, İdlib merkezli Kurtuluş Hükümeti yetkilileriyle bir araya geldi.

Tahrir el Şam Heyeti (HTŞ) lideri Ebu Muhammed el Cevlani, İdlib merkezli Kurtuluş Hükümeti yetkilileriyle bir araya geldi.

Türkiye'deki ekonomik krizin Suriye'nin kuzeyindeki etkilerinin gündeme gelmeye başladığı son dönemde HTŞ lideri Cevlani ilk kez Kurtuluş Hükümeti yetkilileriyle bir araya gelip medyaya görüntü verdi.

Kurtuluş Hükümeti Şura Konseyi ile Ekonomi Bakanlığı yetkilileri arasında yapılan toplantıda Türkiye'deki ekonomik krizin İdlib'e olan enflasyon boyutlu etkisi ve ekmek fiyatlarının düzenlenmesi konularının ele alındığı öğrenildi.

İdlib'de artan gıda fiyatlarına yönelik Kurtuluş Hükümeti'nin ilerleyen günlerde birtakım tedbirler alması bekleniyor.

Suriye Haberleri

Halep'te, Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Konferansı düzenlendi
Esed rejiminin cani bir katili daha yakalandı
Suriye Cumhurbaşkanı Şara: Biz çatışma değil sadece Lübnan’daki kardeşlerimiz için iyilik isteriz
Şam Kalp Hastanesi'nde ilk 5 ayda binlerce hasta şifa buldu
Yermuk Kampı Rusya, İran ve Esed rejiminin katliamlarının sembollerinden biri olmayı sürdürüyor