HDP‘liler Propaganda İçin Cenazeyi Vermedi

Suruç'taki saldırıda ölen Alican Vural'ın babası HDP'ye isyan etti. Oğlunun Suruç'a gittiğinden haberi olmadığını söyleyen baba, HDP'lilerin cenazeyi propaganda aracı olarak kullanmak için vermediğini açıkladı.

Sabah'ın haberine göre, saldırıda ölen Alican Vural'ın babası HDP'ye isyan etti. Oğlunun Suruç'a gittiğinden haberi olmadığını ve orada öldüğünü bir telefonla öğrendiğini ifade eden Cumhur Vural, "Oğlum bir yıldır çok değişti. Bu HDP'lilerle tanışmasından sonra oldu. Defalarca "Onlarla görüşme" dedik. 4 aydır hiç eve gelmedi. Sürekli onlarla birlikte takılıyordu. Ben kendisine "Bunlar terör örgütü, siyasetçi değil" diye tepki gösteriyordum. Çocuğumu bir türlü kurtaramadım. Oğlumun idam fermanını bunlar imzaladı. HDP'liler çocuğumu kandırdı.'' dedi.

CENAZEYİ VERMEK İSTEMEDİLER

''Bir de bana cenazeyi vermek istemediler.'' diyen acılı baba, ''Neymiş miting düzenleyip propaganda yapacaklarmış. 'Eğer oğlumun cenazesini bana vermezseniz' beni burada öldürün dedim" diye konuştu.

Haber Haberleri

İstanbul Havalimanı günlük 1502 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
Eskişehir merkezli yasa dışı bahis operasyonunda yakalanan 15 şüpheli tutuklandı
Van Saray Belediye Başkanı Acar hakkında soruşturma izni verildi
Emniyet Teşkilatı ve basına yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
PKK’nın silahları tamamen bırakması için yasal çerçevenin oluşması gerekiyor