Haydar Baş’ın Kafatasçılığı Mahkemelik Oldu

Haydar Baş'ın şehit İsklilipli Atfı Hoca için serdettiği "10 kere diriltir 20 kere idam ederim" sözü mahkemelik oldu.

Çorum'da İskilipli Atıf Hoca'nın torunu Mehmet Atıf İnal, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş'ın, "İskilipli Atıf Hoca manyak, hain. Ben olsam 10 defa diriltir, 20 defa idam ederdim" sözleri için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İskilipli Atıf Hoca ile ilgili BTP Genel Başkanı Haydar Baş'ın bir televizyon programındaki sözlerine, Atıf Hoca'nın torunu Mehmet Atıf İnal tepki gösterdi. Haydar Baş'ın, "İskilipli Atıf Hoca manyak, hain. Ben olsam 10 defa diriltir 20 defa idam ederdim" sözleriyle ilgili Çorum Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan Mehmet Atıf İnal şöyle dedi:

"Biz torunları olarak dedemize iade-i itibar beklerken, Haydar Baş'ın yüz yıllık yalanları tekrarlaması bizleri tarifsiz bir üzüntüye boğmuştur. Üstelik bunu bir televizyon kanalının yayınlaması ile bütün kamuoyu haberdar edilmiş, günlerce ulusal basında yer almıştır. Bu nedenle Haydar Baş'tan bütün ailem adına şikayetçiyim, cezalandırılmasını talep ediyorum." (DHA)

 

Haber Haberleri

Efkan Ala’dan Çözüm Süreci mesajı: Nisan da olabilir sonrası da
MİT Başkanı Kalın, İstanbul'da Hamas heyetiyle görüştü
Nureddin Yılmaz vefat etti
Türkiye'de yaklaşık 1,8 milyon yaşlı tek başına yaşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail binlerce insanı katletti, bunun bedelini ödeyeceğinden hiç şüphem yok