Hamas'tan Soma İçin Taziye

Hamas, Soma'da hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türkiye halkına başsağlığı diledi.

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Manisa'nın Soma ilçesindeki kömür madeninde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türkiye halkına başsağlığı diledi.

Hamas Enformasyon Ofisi bugün (14 Mayıs Çarşamba) konuyla ilgili bir bildiri yayınladı. Bildiride, "Dün öğle saatlerinde Türkiye'nin batısındaki bir kömür madeninde çıkan yangında hayatını kaybedenler için Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na, hükümetine ve Türkiye halkına en samimi başsağlığı dileklerimizi iletiriz" ifadelerine yer verildi.

Bildiride, Hamas'ın kurbanlara Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar dilediği ifade edildi.

Manisa'nın Soma ilçesindeki kömür madeninde meydana gelen patlamada ve sonrasında çıkan yangında şu ana kadar 205 işçinin hayatını kaybettiği açıklandı. Madende kurtarma ekiplerinin ulaşamadığı bölümlerde hâlâ işçilerin olduğu ve ölü sayısının artmasından endişe edildiği bildirildi.

Haber Haberleri

"Koruma" maskesi altında zulüm mü? Yalova’da neler oluyor?
Yılmaz: Yeni anayasa çalışmaları tamamlanmak üzere
İstanbul Havalimanı günlük 1502 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
Eskişehir merkezli yasa dışı bahis operasyonunda yakalanan 15 şüpheli tutuklandı
Van Saray Belediye Başkanı Acar hakkında soruşturma izni verildi