Hama Kırsalında Rejim Güçleriyle Mücahitler Arasında Şiddetli Çatışmalar

Sahil el-Gab bölgesinde bu sabah meydana gelen çatışmalarda rejim 15 kayıp verirken, mücahitlerden de 8 şehid olduğu öğrenildi.

HAKSÖZ-HABER

Çatışmasızlık anlaşmasına rağmen bölge sıcaklığını koruyor. Rejim güçlerinin roketlerle gerçekleştirdikleri saldırılar ve topçu ateşine mücahitler çeşitli silahlarla karşılık veriyorlar. 

Suriye Gözlem Evi’nin açıklamasına göre Hama kırsalındaki Sahil el-Gab bölgesinde Pazar sabahı başlatılan operasyonda ağır çatışmaların meydana geldiği bildiriliyor.

Hurrasuddin’e mensup mücahitlerce başlatılan operasyon neticesinde Tancara köyü rejimden alınırken, çatışmalarda 15 rejim milisinin öldürüldüğü, mücahitlerden ise 8 kişinin şehit olduğu öğrenildi. 

Suriye Haberleri

Sipan Hamo: Uluslararası toplumun bizimle olduğunu varsaymakla hata yaptık
Suriye Enformasyon Bakanı Mustafa, dezenformasyonla mücadelede çok katmanlı stratejiler benimsediklerini söyledi
Rakka’da nehrin taşması sonucu araziler su altında kaldı
Suriye'de kamu çalışanlarının maaşlarına yüzde 50 zam yapıldı
Süveyda'da silah kaçakçılarına operasyon