Halep'te Hava Saldırıları Devam Ediyor

Halep'te varil bombalarının da kullanıldığı hava saldırılarında 48 kişi yaşamını yitirdi, 42 kişi yaralandı.

AA muhabirinin Halep'teki sağlık kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Suriye ordusuna bağlı savaş uçağı ve helikopterlerin Halep'in Azez ilçesi, Sukkeri ve Salihin bölgelerine düzenlediği ve "varil bombalarının" da kullanıldığı hava saldırılarda 48 kişi hayatını kaybetti. Saldırılarda 42 kişi de yaralandı.

Halep'in Ahmediye, Mesekin Hananu, Ardu'l Hamra, Sahur ve Mareğ bölgelerindeki sivil yerleşim yerlerini dün hedef alan saldırıda da 70 kişi ölmüş,140 kişi yaralanmıştı.

Yerel kaynaklar, Halep kentine bir hafta içerisinde 165 varil bombasının atıldığını ve saldırılarda 500'den fazla kişinin öldüğünü belirtmişti.

Suriye Haberleri

Visa Suriye'de faaliyetlere başlayacak
İşgalci İsrail, Dera ve Kuneytra kırsalına topçu saldırısı düzenledi
Esed rejiminin gizli ölüm arşivi: 150 bin kayıp 10 bin ceset fotoğrafı
BMGK heyeti, 14 yıl aradan sonra Şam’ı ziyaret etti
Ahmed Şara: "Halep, tüm Suriye’ye açılan kapımızdı"