Halep'e Hava Saldırısı: 7 Ölü, 45 Yaralı

Suriye'nin Halep şehrinde muhaliflerin kontrolündeki bölgelere düzenlenen hava saldırılarında 7 kişi öldü, 45 kişi yaralandı.

Suriye'nin kuzeyindeki Halep'te muhaliflerin kontrolündeki bölgelere yönelik hava saldırılarında 7 kişinin öldüğü, 45 kişinin yaralandığı bildirildi.

Halep'teki sivil savunma yetkililerden Necip Ensari, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Halep'in doğu kesimlerinde muhaliflerin kontrolündeki Şear, Mesekin Hanano, Muyesir, Karm Turab, Firdevs ile Sukkeri semtinde yerleşim yerlerinin hava saldırına maruz kaldığını söyledi.

Bombardıman sonucunda 7 sivilin yaşamını yitirdiğini, 45 kişinin yaralandığını aktaran Ensari, ''Rusların Halep'te saldırdığı bölgelerden enkaz altında çok sayıda kişi sağ olarak çıkartıldı. Sivil savunma ekipleri Firdevs semtinde yerleşim yerine düzenlenen saldırıda enkaz altında kalanlara da ulaşmaya çalışıyor" ifadesini kullandı.

Bu arada İdlib'teki sivil savunma yetkililerinden Ömer Ulvan de İdlib'te birçok bölgenin hava saldırılarına maruz kaldığını belirtti.

AA

Suriye Haberleri

İşgalci İsrail askerleri Suriye'nin Dera kırsalındaki bir köye girdi
Esed rejimi sonrası Suriye: Siyonist İşgalciler nasıl bir "yerleşim planı" yapıyor?
Halep'te, Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Konferansı düzenlendi
Esed rejiminin cani bir katili daha yakalandı
Suriye Cumhurbaşkanı Şara: Biz çatışma değil sadece Lübnan’daki kardeşlerimiz için iyilik isteriz