Hakkari ve Irak'ın Kuzeyindeki PKK Kampları Vuruldu

Genelkurmay Başkanlığından, PKK'nın Hakkari ile Irak'ın kuzeyindeki barınak, toprak altı sığınak ve silah mevzilerinin hava harekatıyla imha edildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Hakkari ile Irak'ın kuzeyindeki Metina, Zap, Avaşin-Basyan, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerindeki PKK örgütünce kullanılan bölgelere 2 Kasım Pazartesi günü hava harekatı düzenlendi. Harekatla militanlara ait barınak, toprak altı sığınak ve silah mevzileri imha edildi.

Şırnak'ta ise arazi araması yapan güvenlik güçleri PKK'ya ait sığınakta 300 Doçka mermisi ve muhtelif yaşam malzemeleri ele geçirdi.

AA

Haber Haberleri

İstanbul Havalimanı günlük 1502 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
Eskişehir merkezli yasa dışı bahis operasyonunda yakalanan 15 şüpheli tutuklandı
Van Saray Belediye Başkanı Acar hakkında soruşturma izni verildi
Emniyet Teşkilatı ve basına yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
PKK’nın silahları tamamen bırakması için yasal çerçevenin oluşması gerekiyor