Gözaltı Keyfiliği Devam Ediyor!

Son dönemlerde El-Kaide’ye üyelik suçlamasıyla baskı ve ithamlara maruz kalanların sayısı giderek artmakta. Türkiye’de değişen gündemlere rağmen neredeyse kronik bir hal almaya başlayan “El-Kaide operasyonları” bu kez de İstanbul Gebze’de 17 Müslümanı ve

Gebze-Darıca bölgesinde ev baskınları ve gözaltılar şeklinde gerçekleşen son operasyonlarda çevrelerinde dini duyarlılık ve faaliyetleriyle öne çıkan 17 Müslüman gözaltına alındı.

Polis sorguları süren gözaltındaki Müslümanlarla ilgili olarak medyaya bir bilgi yansımazken Darıca İstasyon'u mevkiinde gözaltına alınan Orhan Sağlam'ın yakınlarından elde ettiğimiz bilgilere göre gözaltına alınan kardeşlerimizin Salı günü mahkemeye sevki beklenmektedir. Sabah 05:30 saatlerinde başladığını öğrendiğimiz operasyonlar sonucunda gözaltına alınan kardeşlerimizin isimleri ile ilgili olarak Orhan Sağlam dışında henüz net bir bilgiye ulaşamadık. Konuyla ilgili olarak elimize geçen ya da bize ulaştırılan bilgileri aktarmaya devam edeceğiz.

Hukuk Haberleri

Başörtülü öğretmenin havuza alınmamasına ilişkin davada karar
AİHM’den ByLock davalarında yeni ihlal kararı
İmamoğlu suç örgütü davasında ilk duruşma tarihi belli oldu
Gözaltına alınan Hajı'den 45 gündür haber alınamıyor
AYM: Gazeteciler; kırıcı, şok edici, rahatsız edici ifadeler kullanabilir