Gezicilerin Saldırısında Ölen Burak Karamanoğlu Defnedildi

Beyoğlu'nda gezicilerin saldırısı sonucu silahla vurularak hayatını kaybeden Burak Karamanoğlu'nun cenazesi memleketine gönderildi.

Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından, Beyoğlu'nda gezici grupların saldırısı sonucu silahla vurularak hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu için cenaze töreni, ailenin isteği üzerine sabah saatlerinde duyurusu yapılan Piyalepaşa Camisi yerine Fatih Sultan Konak Camisi'nde düzenlendi. Cenaze namazının kılınmasının ardından cami imamı Hüseyin Yelek, alanda bulunanlara provokasyona gelmemesini isteyerek, sağduyulu olmaları çağrısında bulundu.

Daha sonra Burak Can Karamanoğlu'nun tabutu, omuzlara alınarak tekbirler eşliğinde, Fatih Sultan Caddesi üzerinden Piyalepaşa Camisi'ne getirildi. Sabah saatlerinde yapılan duyuru üzerine Piyalepaşa Camisi'ne gelen ancak değişiklikten haberdar olmayanlardan da helallik alındıktan sonra burada da cenaze namazı kılındı.

Karamanoğlu'nun cenazesi, memleketi Giresun'un Alucra ilçesinin Karaağaç köyüne gönderilmek üzere cami önünde bekleyen otobüse konuldu.

Cenazeyi ve Karamanoğlu'nun ailesi ile yakınlarını taşıyan otobüslerin hareket etmesinin ardından törene katılanlar buradan ayrıldı.

Bu sırada dağılmayan bir grup, Piyalepaşa Bulvarı'ndan geçen CHP seçim otobüsüne taş attı. Polis ekiplerinin müdahalesi sonucu grup dağıldı.

 

Haber Haberleri

Sinan Ateş cinayetine karışan kuryeden ‘görev tamam’ pozu
Türkiyeli üniversitelerden ABD'deki öğrencilere Gazze desteği
Siyonist işgale ve ABD’nin suç ortaklığına karşı direnen üniversitelerle dayanışma çağrısı!
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan oldu
AK Parti'li Kanat, İsrail'i kınamayan yetkililerin konuşma meşruiyetlerini kaybettiğini vurguladı