Gençlerden Fatih Camiinde Ümmet İftarı

Dünyanın birçok yerinden genç kardeşlerimizin katılacağı Ümmet İftarı, "su, hurma ve simit" ile yapılacak!

HAKSÖZ-HABER

4 Ağustos'ta (bu akşam) Baas zulmü altındaki Suriye için, ümmetle beraber iftar etmek için gençler “Ümmet İftarı”adı altında bu akşam Fatih Camii’nde buluşuyor.

Saat 19.30’da başlayacak etkinlikte Suriye’de yaşanan katliamlar karşısında duyarlılık çağrısında bulunan bir basın açıklaması yapılacak.

Ümmetin mazlumlarına dua etmek için toplanacak gençler iftar öncesinde Suriye direnişine destek verdiklerini ilan edecekler. Açıklamada bütün İslam dünyasını, özellikle de Türkiye halkını var gücüyle Suriye direnişine destek vermeye çağıracaklar.

Program 20.00’de Grup Yürüyüş ile devam edecek. Grup Yürüyüş, gençlerle birlikte Suriye sokaklarına gideck ve “Yalla İrhal Ya Beşşar”ı söyleyecek.

Ardından okuncak Kur’an-ı Kerim ve yapılacak dua ile iftar yapılacak.

Suriye direnişini destekleyen herkesin davetli olduğu iftar mazlum ve mahrumlarla dayanışmak amacıyla su, hurma ve simit ile yapılacak.

 

Haber Haberleri

Manavgat Belediyesine yönelik soruşturmada 3 kişi tutuklandı
Kocaeli'deki fabrika yangınında ölen ve yaralanan 13 çalışandan yalnızca biri sigortalı çıktı
“(Özel) Bir cellat görmek istiyorsa aynaya, CHP’nin geçmişine baksın”
Galata Kulesi'ne savaşlarda engelli kalan çocuklar ve sivillerin videosu yansıtıldı
BAE adına casusluk yapan 3 kişi gözaltına alındı