Gazzede Bir Filistinli Daha Şehit Edildi

Siyonist İsrail’in Gazze’ye yönelik son saldırısında bir kişi şehit olurken iki kişi de yaralandı.

Siyonist işgal ordusu bugün Gazze'de yine savunmasız sivilleri hedef aldı.

Siyonist işgal güçleri Gazze'ye yönelik vahşi saldırılarını sürdürüyor. Bugün (22 Haziran Cuma) öğleden sonra Gazze'nin orta kısımlarına doğru gerçekleştirilen hava saldırısında da bir Filistinli şehit olurken iki kişi de yaralandı.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin bölgedeki muhabirinin gönderdiği bilgilere göre işgal devletine ait savaş uçakları Bureyc mülteci kampının doğusunda toplanan bir grubu hedef alan saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda Abdullah Ahmed adlı bir sivil vatandaş hayatını kaybederken iki kişi de yaralandı.

Bu arada Siyonist işgal devleti yetkilileri tarafından yapılan açıklamada da bugün öğleden önce Filistinli direnişçiler tarafından atılan iki füze Aşkol Yahudi yerleşim merkezine düştü. İşgal yönetimine ait radyo tarafından yayınlanan haberde Nakab bölgesinin batısında yer alan Aşkol Yahudi yerleşim merkezine düşen füzelerden dolayı herhangi bir ölüm ya da yaralanma olmadığı ancak maddi hasar meydana geldiği ifade edildi. Ayrıca bölgede Gazze tarafından atılmış olması ihtimali bulunan Grad füzeleri parçalarına rastlandığı açıklandı.

Filistin Haberleri

Naim: Halkımızın bilinci karanlık planların peşinde sürüklenmeyecek kadar derin
Gazze İnsan Hakları Merkezi: İsrail susuzluğu katletme aracına dönüştürüyor
Gazze'de enkaz altındaki 8 bin 500 kayıp cenazeyi bulmak için tek iş makinasıyla çalışılıyor
Gazze'deki hastaların tedavi için yurt dışına çıkışı iptal edildi
Gazze'deki elektrik krizi, yenidoğan ünitesindeki bebeklerin hayatını tehdit ediyor