Fetih-Der ve Özgür-Der'den Bombardıman Altındaki Han Şeyhun'a Yardım

Esed katili ve patronu Rusya ile İran bağlantılı güçlerin yoğun saldırıları sonucunda büyük oranda boşaltılan Han Şeyhun’a yönelik son günlerde yoğunlaşan bombardımanlar bölgeyi sakinleri için yaşanmaz hale getiriyor.

Son üç gündür yeniden yoğunlaşan bombardımanlar sonucunda bölgede mahsur kalan ve gidecek yeri olmayan ailelerin dramı derinleşiyor.

Katillerin onca saldırılarına rağmen çoğu evlerinde kalmakta ısrar eden Han Şeyhun sakinleri gündelik ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyorlar. Özgür-Der ve Fetih-Der ekipleri bombardımanda evleri zarar gören ve kimisi koşusuna kimisi akrabasına sığınan özürlü ve muhtaç ailelere gıda ve çocuk bezi yardımında bulundu.

İlk etapta 30 ailenin ihtiyaçlarını giderdiğini belirten sahadaki ekiplerimiz, acil ihtiyaç sahibi olduğu öğrenilen 200 aileye ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.

Suriye Haberleri

Halep'te, Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Konferansı düzenlendi
Esed rejiminin cani bir katili daha yakalandı
Suriye Cumhurbaşkanı Şara: Biz çatışma değil sadece Lübnan’daki kardeşlerimiz için iyilik isteriz
Şam Kalp Hastanesi'nde ilk 5 ayda binlerce hasta şifa buldu
Yermuk Kampı Rusya, İran ve Esed rejiminin katliamlarının sembollerinden biri olmayı sürdürüyor