Esed Güçleri 61 Kardeşimizi Katletti (VİDEO)

Beşşar Esed’e bağlı rejim güçlerinin dünkü saldırılarında aralarında kadın ve çocukların da olduğu 61 kişi hayatını kaybetti. Rejim, Kafr Zeyta’da da kimyasal silah kullandı.

HAKSÖZ-HABER

Suriye’de Esed’e bağlı rejim güçlerinin ve çetelerin havadan ve karadan saldırıları aralıksız devam ediyor. Dünkü saldırılarda aralarında kadın ve çocukların da olduğu 61 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Suriye Yerel Koordinasyon Komiteleri (LCC)’nin verdiği bilgiye göre ölenlerin 17’si Halep’te, 15’i İdlib’de, 14’ü Şam kırsalında, 6’sı Dera’da, 6’sı Hama’da ve 3 Humus’ta düzenlenen saldırılarda can verdi.

Yine Kimyasal Gaz

Öte yandan Esed güçlerinin Hama’ya bağlı Kafr Zeyta’da klor gazlı bir silah kullandığı tespit edildi. Gazdan etkilenen çok sayıda kişinin kısıtlı imkanlar altında tedavi edilmeye çalışıldığını gösteren videolar yayınlandı.

HAMA / KAFR ZEYTA:

HALEP:

Suriye Haberleri

Visa Suriye'de faaliyetlere başlayacak
İşgalci İsrail, Dera ve Kuneytra kırsalına topçu saldırısı düzenledi
Esed rejiminin gizli ölüm arşivi: 150 bin kayıp 10 bin ceset fotoğrafı
BMGK heyeti, 14 yıl aradan sonra Şam’ı ziyaret etti
Ahmed Şara: "Halep, tüm Suriye’ye açılan kapımızdı"