Erdoğan Uluderedeki Acılı Aileleri Aradı

Başbakan Erdoğan Uludere'de ölen 35 kişinin akrabalarını arayarak başsağlığı diledi.

Başbakan Tayyip Erdoğan Uludere'de hava saldırısı sonucu ölen 35 kişinin yakınlarını aradı ve soruşturma ile ilgili söz verdi.

Erdoğan'dan ailelere, "'Acınızı paylaşıyoruz, sizin acınız bizim acımızdır. Bütün yakınlarını kaybeden herkese başsağlığı diliyorum. Konuyla ilgili her türlü çalışma yapılıyor, kimsenin endişesi olmasın, kimse merak etmesin'dedi.

Ayrıca yakınlarını kaybeden ailelere bir grup milletvekili taziyeye gitti. Taziyeye Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kubbettin Arzu, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Mine Lök Beyaz, Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, Oya Eronat, Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Şırnak Valisi Vahdettin Özkan ile köyün ileri gelenleri de eşlik etti.

Haber Haberleri

Manavgat Belediyesine yönelik soruşturmada 3 kişi tutuklandı
Kocaeli'deki fabrika yangınında ölen ve yaralanan 13 çalışandan yalnızca biri sigortalı çıktı
“(Özel) Bir cellat görmek istiyorsa aynaya, CHP’nin geçmişine baksın”
Galata Kulesi'ne savaşlarda engelli kalan çocuklar ve sivillerin videosu yansıtıldı
BAE adına casusluk yapan 3 kişi gözaltına alındı