Erdoğan Kudüs Direnişinin Sembolü Cuneydi'yi Kabul Etti

​​​​​​​Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasının ardından çıkan olaylarda direnişin sembolü olan Cuneydi'yi kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin'de ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti"olarak tanımasının ardından çıkan olaylarda direnişin sembolü olan Fevzi el-Cuneydi'yi kabul etti.

Cuneydi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen kabule, babası Muhammed el-Cuneydi ile geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabulde yer alan Başbakan Binali Yıldırım, Cuneydi'yi yanaklarından öptü ve bir süre sohbet etti.

Erdoğan, Cuneydi'nin direnişinin yer aldığı, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasında haber kategorisinde birinci seçilen Wisam Hashlamoun'un "Direnişin sembolü 16 yaşındaki çocuk" başlıklı fotoğrafını göstererek, "Bu fotoğraf birinci seçildi. Bana 'Hangisini seçiyorsun' diye sordular. Ben de bunu seçtim." ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri

Irkçı-Provokatör Murat Kaftar tutuklandı
İmamoğlu soruşturmasında tahliye edilen 10 kişiye tutuklama
Bahis soruşturmasında yeni dalga: 46 gözaltı kararı
Irkçı-Provokatör “Kaftar” gözaltına alındı, ucube heykel salondan kaldırıldı
Müslümanların değerlerini hedef almak bu kadar kolay mı?