Enkaz Altındaki Gazzeli Bebeğin Yarabbi Feryadı

2 ya da 3 yaşında olduğu tahmin edilen küçük yavrunun kendisini kurtarmaya çalışanların telkiniyle "Yarabbi" diye feryat edip Kelime-i Şehadet getirmesi hafızalardan silinmeyecek bir görüntüyü ortaya çıkardı.

 Evlerinin bombalaması sonucunda enkaz altında kalan ve acı içinde bağıran Gazzeli küçük kız çocuğunun feryatları izleyenleri gözyaşları içinde bırakıyor. 2 ya da 3 yaşında olduğu tahmin edilen küçük yavrunun kendisini kurtarmaya çalışanların telkiniyle "Yarabbi" diye feryat edip Kelime-i Şehadet getirmesi hafızalardan silinmeyecek bir görüntüyü ortaya çıkardı. Bacakları enkaz altında kalan küçük kızın betonlar kırılırken kumlarla oynadığı da görülüyor.

Kaynak: Yeni Şafak

HAKSÖZ-HABER'İN NOTU: Bu çocuğun Suriyeli olduğu ve görüntülerin Suriye'de çekildiği öğrenildi. İlgili haberimiz için tıklayınız >>>

 

Filistin Haberleri

AKPM, İsrail’de Filistinli mahkumlara idam cezasını öngören tasarının onaylanmasından endişe duyuyor
İşgal rejimi Mescid-i Aksa'yı bir aydır kapalı tutuyor
Yahudi çeteler El-Halil’de bir yaşlı kadınla oğullarını yaralayarak 30 koyunu çaldı
İşgal güçleri Nablus’ta şehit Mahmud El-Akkad’ın ailesinin evini patlayıcılarla yıktı
Alimler Birliği'nden Mescid-i Aksa çağrısı