Elif’i Görse Mertek Zanneden “Sol”

TKP'ye bağlı soL haber sitesi yine muhbirlik kokan bir cehalete imza attı; Fatih'te IŞİD'e militan toplamak için "müracaat" standı kurulduğunu yazdı.

HAKSÖZ-HABER

Ne olacak bu Sol’un hali! Cehalet, muhbirlik, yalan, komploculuk temelinde yükselttiği İslam düşmanlığıyla komik hallere düşüyorlar. Hazır yaz kursları başlamış iken fırsat bu fırsat deyip İslam hakkında iki cümle öğrenmelerini tavsiye edeceğiz ama nafile! Daha ilk harften dersi kırıp “elifi görse mertek zannedip” İstiklal’de soluğu alırlar.

Hadi diyelim İslam’ı, tarihini, bazı sembollerini bilmiyorsunuz; yaşadığınız zamandaki tartışmaları da mı işitmediniz? IŞİD’den başka örgüt tanımıyor musunuz? Yoksa tanımak mı istemiyorsunuz? İŞİD ile Özgür Ordu, Cephetul İslami, Cephetun Nusra arasındaki gerilim ve çatışmayı siz ninni mi zannediyorsunuz?

“İstanbul’da IŞİD’e yardım standı” başlığıyla İslam düşmanı cephenin öncü güçlerinden soL’da yer alan haber tam evlere şenlik. "Yardım toplama noktası" adı altında açılan standın IŞİD'e militan toplamak için "müracaat" standı olduğu iddiasıyla aklın sınırlarını zorlama çabasına giren haberde turpun büyüğü heybede misali asıl vuruşu yayınladığı fotoğrafta ortaya koyuyor. IŞİD bayrağı olduğunu sandığı tevhid bayrağıyla Özgür Suriye bayrağı aynı masada yer alıyor. Nasıl yani? IŞİD Özgür Suriye bayrağı mı açıyor? Sol’un bu temennisine katılmamak mümkün mü? Keşke Suriye’de bütün muhalifler topyekûn Esed’e karşı mücadele etseler de birbirleriyle uğraşmasalar.

Geçti O Günler Bu Ülke Çiftliğiniz Değil Artık!

Bu ülkede sol-sosyalist çevreler yıllarca memleketin neresinde bir İslami çalışma varsa, hangi okul ve kurumda namaz kılan, başörtülü çalışan varsa haber yapıp “gereğinin yapılması” çabasında oldular. Önce partinin, teşkilatın yayın organında çıkan haber daha sonra sınıf dayanışması bilinciyle olsa gerek kapitalist merkez medyada çıkıverir ve işgüzar bir yetkili de ihbar kabul ettiği haberin gereğini yapardı. Bu düzenin hep böyle gideceğini zanneden zavallılar, anakroniden kurtulamıyor olacaklar ki, muhbir yayıncılık politikasından vazgeçmiyorlar.

İşte soL’un baştan sona cehalet, komedi ve muhbirlik kokan haberi:

İstanbul'da IŞİD'e yardım standı

IŞİD, İstanbul Fatih'te stant açtı. "Yardım" adı altında açılan stantta IŞİD'e militan toplandığı öne sürüldü.

Suriye'de, Irak'ta katliamlarıyla adından söz ettiren IŞİD için İstanbul Fatih'te stant açıldı. "Yardım toplama noktası" adı altında açılan standın IŞİD'e militan toplamak için "müracaat" standı olduğu da öne sürüldü. IŞİD için uluorta yürütülen bu faaliyete herhangi bir müdahalede bulunulmadı.

Suriye'ye dönük operasyonun başladığı günlerden bu yana İslamcı militanların uğrağı haline gelen, birçok İslamcı kuruluş tarafından "yardım" adı altında propaganda yürütülen Fatih'te, Suriye'de ölen cihatçılar için Fatih Cami'nden gıyabi cenaze namazlarının kaldırıldığı örnekler de yaşanmıştı. Devlet eliyle gerici örgütlenmelerin önünün açıldığı Fatih'te, katliamcı örgüt IŞİD de "yardım" standıyla varlığını göstermiş oldu.

Güngören'de dernek
IŞİD'in Irak Musul'a girdiği geçtiğimiz günlerde Haznedar İslami Araştırma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği (HİSADER) isimli kuruluşun da IŞİD'e militan topladığı iddia edilmiş, Güngören'de bulunan derneğin girişine IŞİD sembolü yer alan bir tabela asılmıştı. Derneğe gelen bir kadının "çocuğumu geri verin" diyerek derneğe taş attığı da basında yer almıştı. soL

-------------

soL’un Güngören’de bahsettiği dernek de Habertük ve Milliyet gibi gazeteler tarafından haberleştirilmiş ancak onların cehaleti de söz konusu logonun 1500 yıldır Hz. Peygamber’in mührü olarak bilindiği ifade edilerek yüzlerine çarpılmıştı. Haksöz-Haber olarak biz çok uğraştık, başaramadık. Bir de siz gelin de bunu soL Haber’e anlatın!

 

Haber Haberleri

Sinan Ateş cinayetine karışan kuryeden ‘görev tamam’ pozu
Türkiyeli üniversitelerden ABD'deki öğrencilere Gazze desteği
Siyonist işgale ve ABD’nin suç ortaklığına karşı direnen üniversitelerle dayanışma çağrısı!
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan oldu
AK Parti'li Kanat, İsrail'i kınamayan yetkililerin konuşma meşruiyetlerini kaybettiğini vurguladı