Elazığ'da PKK Operasyonu

Elazığ ile Kovancılar ilçesinde PKK örgütüne yönelik operasyonda, HDP ilçe başkanının da aralarında bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.

Elazığ ile Kovancılar ilçesinde PKK örgütüne yönelik operasyonda, 17 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Elazığ Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kovancılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK ile bağlantılı oldukları öne sürülen kişilerin yakalanması amacıyla Elazığ kent merkezi ve Kovancılar ilçesinde bazı adreslere operasyon düzenledi.

Özel Harekat Şube Müdürlüğü polislerinin de katıldığı operasyonda, Elazığ'da 14 kişi, Kovancılar ilçesinde ise HDP İlçe Başkanı A.H.K'nin de bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. 

Baskın yapılan adreslerde, biri kaleşnikof marka tüfek olmak üzere 3 silah, bu silahlara ait çok sayıda mermi ve örgütsel doküman ele geçirildi.

AA

Haber Haberleri

İstanbul Havalimanı günlük 1502 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
Eskişehir merkezli yasa dışı bahis operasyonunda yakalanan 15 şüpheli tutuklandı
Van Saray Belediye Başkanı Acar hakkında soruşturma izni verildi
Emniyet Teşkilatı ve basına yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
PKK’nın silahları tamamen bırakması için yasal çerçevenin oluşması gerekiyor