Ekmeleddin İhsanoğlu Sisi İle Poz Verdi

Ekmeleddin İhsanoğlu, Mısır'a gidip, Sisi ile poz verdi. Sisi'nin en büyük destekçisi olan el-Ahram'da yayınlanan fotoğrafta, Sisi ile kameralara gülümseyen MHP'nin adayı İhsanoğlu, darbe döneminde de Cunta yönetimine verdiği destekle eleştirilmişti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP-MHP ittifakının çatı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu, Mısır'da Sisi'nin en büyük destekçisi El-Ahram gazetesinin objektiflerine Sisi ile poz verdi. İskenderiye Üniversitesi'ndeki bir programa katılmak için giden İhsanoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri iken, 2013 yılında Mısır'da gerçekleştirilen darbe sürecinde de Sisi'ye verdiği destek ile eleştirilmiş, çok tepki almıştı.


7 Haziran seçimleri için MHP'den sürpriz bir şekilde aday olan İhsanoğlu'nun, seçimler öncesi, Sisi ile böyle bir toplantıda yer alıp fotoğraf çektirmesi dikkat çekti.


Yeni Şafak

Haber Haberleri

Türkiye'nin nüfusu 86 milyon 92 bin 168 oldu
Türkiye’de yakalan Mossad ajanlarının Tunus'taki suikastta izleri çıktı
MLKP’ye yönelik operasyonda tutuklu sayısı 77'ye çıktı
Bayrampaşa Belediyesine yönelik soruşturmada, Hasan Mutlu'nun bazı işler karşılığında rüşvet aldığı iddiası
MİT, Mossad için çalıştığı tespit edilen 2 ajanı İstanbul'da yakaladı