Ala, TBMM Genel Kurulu'nda yemin etmesinin ardından kuliste gazetecilerin Hatay'da durdurulan TIR'a ilişkin sorusunu yanıtladı.
Bir gazetecinin, bu konuyla ilgili çelişkili açıklamalar geldiğini belirtmesi üzerine Ala, "Çelişkili açıklama? Yapılacak bir şey yok. Orada Türkmenler var. Onlara götürülen yardım. Herkes işini bilecek" dedi.
Ala, gazetecilere "Siz içini biliyor musunuz?" diye sordu.
GÜMRÜK BAKANI: HER ŞEY X-RAY'DEN GEÇİYOR
Gümrük Bakanı Hayati Yazıcı da 'Suriye'ye giden her şeyi x-ray'den geçiriyoruz. Bu durumun bizimle ilgisi yok. İçişleri Bakanlığı ilgileniyor. Ama biz ihbar olsun olmasın Suriye'ye geçen her TIR'ı x-rayden geçiriyoruz. Bunu da biliyorsunuz orada silahlar bulundu. Türkiye'den geldi diye yayınlar yapanlar oldu. Bizde Türkiye’yi korumak için tüm TIR'ları x-rayden geçiriyoruz’’ diye konuştu.
Haber Haberleri
Hakan Fidan, Hamas Siyasi Büro Üyesi Halil el-Hayye'ye taziyede bulundu
Bakan Fidan, Hamas Şura Meclisi Başkanı Derviş ve beraberindeki heyetle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti
Dışişleri Bakanı Fidan, IKBY Başbakanı Barzani ile İstanbul'da görüştü
Bloomberg: Türkiye, Ege ve Akdeniz’deki deniz yetki alanlarını yasayla ilan etmeye hazırlanıyor