Deyr ez Zorda Katliam ve Vahşet (VİDEO)

Esed yönetimi Suriye'de çaresiz ve savunmasız çocukları ve kadınları katlediyor. Deyr ez Zor'da tam bir vahşet icra ettiler.

HAKSÖZ-HABER

Esed'e bağlı güçler muhaliflerin güçlü olduğu Deyr ez Zor kentinde de büyük bir katliama başladı. Görüntüler tam bir vahşet yaşandığını ortaya koyuyor.

Yanarak kömürleşmiş kadın ve çocuk cesetleri; parçalanmış bedenler, kafasız gövdeler, bacaklar, kollar...

Uçak, tank ve top atışı ile bombalanan şehirde hedef alan evlerde çok sayıda kişi yaşamını yitirirdi. Saldırıda çok sayıda kadın ve çocuk yanarak can verdi. Dün başlayan saldırılar, bugün de devam ediyor.

Muhaliflerin sosyal paylaşım sitelerine yükledikleri görüntülerde, Suriye ordusunun saldırılarından kaçmaya çalışırken bombardımanın hedefi olan çok sayıda kişinin cesedi görülüyor. Görüntülerde saldırı sonrasında parçalanan cesetlerin yanı sıra yanarak kömürleşmiş cesetler dikkat çekiyor. Bombardıman sonrasında vücutlarının büyük bir bölümü parçalanan cesetlerin arasında, çoğu kadın ve çocuğun olması dikkat çekiyor. Cesetleri kaldıran şahıslar ise bu manzara karşısında, "Ramazan ayında Esed güçlerinin gerçekleştirdiği saldırılarda çok sayıda kadın ve çocuk ölüyor. Müslüman ve Araplar utansın" diyerek tepki gösteriyor.

Kameranın karşısına geçen bir şahıs ise vücudunun büyük bir bölümü parçalanan ve kömürleşen çocuk cesetlerini göstererek,"Bunlar bombardımandan kaçmaya çalışan masum insanlardı. Bir köşeden başka bir köşeye kaçarken bombardımanın hedefi oldular ve öldüler. Burada 18'den fazla masum insan öldü." diyerek yaşanan dramı anlattı.

İşte görüntüler: (+18)

Suriye Haberleri

Suriye’nin Halep ilinin yeniden imarı için 426 milyon dolar bağış toplandı
Fayiz El Kenderi, Suriye’de IŞİD’e karşı gayr-ı müslimlerle ittifakın caiz olup olmadığını değerlendirdi
Suriye’de “Her Asker İçin Bir Ağaç” kampanyası
Suriye Sezar yaptırımlarının kaldırılması sürecindeki gelişmelerden memnun
İşgalci İsrail askerleri, Suriye’de bir köye baskın düzenleyerek sivillere ateş açtı