Davutoğlu’ndan İş Sahipleri ve İşçilere Çağrı

Başbakan Davutoğlu Ankara'da yaptığı açıklamada işçilerin haklarına sahip çıkması gerektiği vurgusunda bulundu.

Davutoğlu, işçilerin haklarının takipçi si olması; iş sahiplerinin de işçilere sağlanan imkanları sonuna kadar uygulamalarının bir vecibe olduğunu söyledi.

Davutoğlu şöyle konuştu:

“Bütün vatandaşlarımıza bir kez daha sesleniyorum. Yasal olarak işçilerimize sağlanan imkanları sonuna kadar uygulamaları onlar için bir vecibedir. İşçilerimizden de rica ediyorum kendi haklarının takipçisi olsunlar. Hiçbir şekilde yasal olarak onlara tanınan hakların ihlal edilmesine izin vermesinler.”

Davutoğlu, ayrıca HDP'nin Kobani için eylem çağrılarını da eleştirdi ve "Ben, bütün vatandaşlarımıza başka bir çağrıda bulunuyorum. Hiçbir şiddet olayının içinde yer almamaları gerekir. Şiddet üzerinden hak talep etmek dünyanın hiçbir yerinde kabul görmez" dedi.

 

Haber Haberleri

Türkiye'nin nüfusu 86 milyon 92 bin 168 oldu
Türkiye’de yakalan Mossad ajanlarının Tunus'taki suikastta izleri çıktı
MLKP’ye yönelik operasyonda tutuklu sayısı 77'ye çıktı
Bayrampaşa Belediyesine yönelik soruşturmada, Hasan Mutlu'nun bazı işler karşılığında rüşvet aldığı iddiası
MİT, Mossad için çalıştığı tespit edilen 2 ajanı İstanbul'da yakaladı