Davutoğlu'ndan Eşiyle İlgili 28 Şubat Anısı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu 28 Şubat sürecinde eşiyle ilgili bir anısını paylaştı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu MÜSİAD'ın Dışpolitika panelinde önemli açıklamalarda bulundu. Davutoğlu yaptığımız reformlarla Türkiye'de her kesimin özgürlüğüne kavuşmasını sağladık." dedi ve eşiyle ilgili bir anısını anlattı.

"EŞİME HAKARET EDİLMESİN DİYE KAPIDA BEKLEDİM"

"Yaptığımız reformlarımızı biz kendi halkımız için yaptık. 28 Şubat hepimiz için bir zulümdü. Ben Prof iken eşimin ihtisas sınavında kapıda bekledim. Birisi hakaret etmesin bir şey olmasın diye. Bu dediğim sene 1999. Çok uzak değil.

Başı açık başı örtülü bir şekilde artık herkes rahatça işe gidebiliyor, meclis'e girebiliyor. Hepimiz için özgürlüğü teminat altına alacak bir yapılanma olmalı.

Çözüm sürecinin olduğu bir dönemde hala bazı çevreler Türkiye'yi yasakçı bir ülke gibi tanıtmanın derdinde." dedi.

 

Haber Haberleri

Konya'da bir kişiyi ısıran köpeğin sahibine 108 bin lira ceza
Hakan Fidan, Hamas Siyasi Büro Üyesi Halil el-Hayye'ye taziyede bulundu
Bakan Fidan, Hamas Şura Meclisi Başkanı Derviş ve beraberindeki heyetle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti
Dışişleri Bakanı Fidan, IKBY Başbakanı Barzani ile İstanbul'da görüştü