Cumhuriyetin İlk Yılları Bıçak Sırtında

23 Nisan'da Bıçak Sırtı'nda, Kenan Alpay, Altan Tan ve Erol Mütercimler'in katılımıyla Cumhuriyetin ilk yılları konuşulacak.

Ersoy Dede’nin moderatörlüğüyle ekrana gelen Bıçak Sırtı’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilk meclis ve ilk milletvekilleri konuşulacak. Programa bu hafta, BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Dr. Erol Mütercimler, Özgür-Der Başkan Yardımcısı Kenan Alpay konuk olacak.

Ersoy Dede’nin sunumuyla ekrana gelen Bıçak Sırtı’nda bu hafta ilk meclis konuşulacak. Programa bu hafta, BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Dr. Erol Mütercimler, Özgür-Der Başkan Yardımcısı Kenan Alpay konuk olacak. Program Konukları; 23 Nisan 1920’de kapılarını açan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki ilk milletvekillerini, Cumhuriyet’in ilk yıllarını ve ilk anayasayı konuşacaklar.

Doğruyu anlamak ve olayları farklı bakış açılarıyla değerlendirmek için 'Neden?' sorusuna cevap arayan Bıçak Sırtı her Salı saat 23.30’da Ülke TV’de.

Ersoy Dede'nin moderatörlüğüyle ekrana gelen Bıçak Sırtı, Her Salı akşamı Ülke TV ekranlarında sorulmayanı soruyor, gizli gerçekleri gün yüzüne çıkarıyor. Her şeyin göründüğü gibi olmadığı bir çağda... Savaşların bilgi ve enformasyon kirliliğiyle yapıldığı bir dönemde… Doğruyu anlamak ve olayları farklı bakış açılarıyla değerlendirmek için 'Neden?' sorusuna cevap arayan Bıçak Sırtı her Salı saat 23.30’da Ülke TV’de.

İlan Haberleri

Özgür-Der'den İdlib, Gazze ve Afganistan ile deprem bölgelerine kurban kampanyası
İlahiyatçı Raşit Küçük vefat etti
20 Kasım'da “Çocuk Hakları Basın Açıklaması” düzenlenecek
İsmail Cerrahoğlu vefat etti
Ömer Tuğrul İnançer vefat etti