Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye'nin ilk başörtülü valisine ziyaret

Erdoğan Afyonkarahisar ziyaretinde Türkiye'nin ilk başörtülü valisi Kübra Güran Yiğitbaşı'ndan kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Valiliğine ziyarette bulundu.

Valilik girişinde tören mangasını selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı tarafından karşılandı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyarette Vali Kübra Güran Yiğitbaşı'ndan kentte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, valilik bahçesinde kendisini selamlayan 98 yaşındaki Hatice Çağlayan'ı da valiliğe davet etti ve burada bir süre kendisiyle sohbet etti.

Erdoğan'a Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da eşlik etti.

Haber Haberleri

Hakan Fidan, Hamas Siyasi Büro Üyesi Halil el-Hayye'ye taziyede bulundu
Bakan Fidan, Hamas Şura Meclisi Başkanı Derviş ve beraberindeki heyetle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti
Dışişleri Bakanı Fidan, IKBY Başbakanı Barzani ile İstanbul'da görüştü
Bloomberg: Türkiye, Ege ve Akdeniz’deki deniz yetki alanlarını yasayla ilan etmeye hazırlanıyor