Cübbeli provokasyon kimlerin hizmetinde?

Kenan Alpay, yalan ve iftiralarla Müslümanları hedef alan kimselerin siyaseten ve ahlaken içinde bulundukları "çukuru" analiz ediyor.

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) hayatının her döneminde “el emin” sıfatıyla tanındı ve düşmanlarından dahi daima saygı gördü. 

Kur’an-ı Kerim, Allah Resulü’nün eşsiz karakterini tanımlarken “en güzel ahlak üzere” olduğundan hiç şüphe edilemeyeceğini vurguladı ısrarla. Nihayet, emanet ve sadakati karakter edindiğimiz oranda kamil mü’min olacağımızı, Allah’ın rızasına kavuşacağımızı bize nasihat eden bir Resul’ün (sav) ümmetiyiz, elhamdülillah. Allah Resulü’nün iman ile yalanın asla bir arada bulunamayacağını ashabına ve ümmetine defaatle tembih ettiğini de yalanın nifak ve münafıklık hususundaki en güçlü alamet olduğuna ilişkin birçok sahih hadisi beyan ettiğini de hepimiz gayet iyi biliyoruz. Gayet iyi biliyoruz diyerek gururlanıyoruz ama suizandan, tecessüsten, kötü lakap takmaktan, insanları alay konusu yapmaktan, yalan ve iftiradan ateşten kaçar gibi kaçınıyor muyuz peki? 

YAZININ DEVAMI

Haber Haberleri

Sinan Ateş cinayetine karışan kuryeden ‘görev tamam’ pozu
Türkiyeli üniversitelerden ABD'deki öğrencilere Gazze desteği
Siyonist işgale ve ABD’nin suç ortaklığına karşı direnen üniversitelerle dayanışma çağrısı!
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan oldu
AK Parti'li Kanat, İsrail'i kınamayan yetkililerin konuşma meşruiyetlerini kaybettiğini vurguladı