Çocuklar, TikTok videosu için tanımadıkları bir çocuğu yaraladı

İstanbul Bayrampaşa'da 8 çocuk TikTok videosu çekmek için sokakta arkadaşlarıyla oturan 14 yaşındaki Mehmet Y.'yi kırdıkları şişeyle kolundan yaralayarak olay yerinden ayrıldı.

HAKSÖZ HABER

Ünlü olmak için sosyal medya araçlarını kullanan ‘görünürlüklerini arttırmak’ için türlü yollara başvuranların sayısı hızla artıyor. Hiç tanımadıkları insanları aralarında hiçbir münasebet olmasa bile hedef haline getiren, sosyal medya uygulamalarında popüler olmak ve izlenmek için yaralayan çocuklar, sosyal medyanın zararlı etkilerini bir kez daha gözler önüne serdi.

İddialara göre 14 yaşındaki Mehmet Y., arkadaşlarıyla birlikte sokakta oyun oynarken, yaşları 14 ila 16 arasında değişen 8 çocuk, Mehmet Y.'ye yaşını ve nerede yaşadığını sordu. Mehmet Y. bu soruları yanıtsız bırakınca çocuklardan biri belinden çıkardığı cam şişeyi kırarak Mehmet Y.'nin koluna sapladı. Daha sonra olay yerinden kaçan çocukların TikTok videosu çekmek için Mehmet Y.'yi yaraladığı iddia edildi. Kolundan yaralanan Mehmet Y. ameliyat olurken, ailesi ise çocuklardan şikayetçi oldu. Kartaltepe Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Kolundan yaralanan 14 yaşındaki çocuk, "Çocuğun biri elbisesinin altından şişe çıkardı ve yere vurdu. Sonra geldi bana batırmaya çalıştı. Bana durduk yere saldırdılar" derken amcası Ayhan Y. ise "Biz şikayette bulunduk. 14-15 yaşlarında 7-8 kişiler. O esnada zaten TikTok videosu çekiyorlar" dedi.

Medya Haberleri

Gazze direnişi ve Türkiye’deki protestoların mahiyeti üzerine
Tüh, gözaltı olmamış, Milli Gazete iktidara yüklenme fırsatını kaçırmış!
Google, gizli bilgileri kullandığı için 5 milyar dolardan fazla tazminat ödeyecek
Kara propaganda: Terör devleti İsrail'in aldatma sistemi
Facebook ve Instagram'a erişim geri geldi