Cizre'de Sokağa Çıkma Yasağı Yarın Sona Eriyor

Şırnak Valiliği, Cizre'de 4 Eylül'den bu yana uygulanan sokağa çıkma yasağının yarın saat 07.00 itibarıyla sona ereceğini duyurdu.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 7 günden bu yana uygulanan sokağa çıkma yasağının yarın saat 07.00 itibarıyla sona ereceği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ilçede 4 Eylül Cuma günü saat 20.00'de başlayan sokağa çıkma yasağının, 12 Eylül Cumartesi günü 07.00'de kaldırılacağı belirtildi.

Bu süre zarfında güvenlik kuvvetlerinin PKK mensuplarına karşı başarılı bir operasyon gerçekleştirdiği kaydedilen açıklamada, "Bu süreçte sabır ve duyarlılıkla hareket eden çok değerli Cizreli vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da PKK örgütüne karşı vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması ve kamu düzeninin sağlanması için geniş güvenlik tedbirlerinin uygulanmasına kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.

AA

Haber Haberleri

Fidan: “PKK inşallah Irak’ta Suriye’den ders çıkartır da oradaki geçiş daha kolay olur”
Türkiye'nin nüfusu 86 milyon 92 bin 168 oldu
Türkiye’de yakalan Mossad ajanlarının Tunus'taki suikastta izleri çıktı
MLKP’ye yönelik operasyonda tutuklu sayısı 77'ye çıktı
Bayrampaşa Belediyesine yönelik soruşturmada, Hasan Mutlu'nun bazı işler karşılığında rüşvet aldığı iddiası