Cizre'de Sokağa Çıkma Yasağı Yarın Kaldırılacak

Şırnak Valiliği'nden Cizre ilçesindeki sokağa çıkma yasağının yarın 05.00 ve 19.30 saatleri arasında kaldırılacağı bildirildi.

Şırnak Valiliği'nden, Cizre ilçesindeki sokağa çıkma yasağının yarın 05.00 ve 19.30 saatleri arasında kaldırılacağı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Cizre ilçesinde PKK örgütü mensuplarının yakalanması, militanlar tarafından patlayıcılarla tuzaklanmış olarak kurulan barikat ve çukurların bertaraf edilmesi, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla uygulanmaya konulan sokağa çıkma yasağının yarından itibaren her gün saat 05.00'den 19.30'a kadar kaldırıldığı belirtildi.

Açıklamada, 19.30'dan 05.00'e kadar olan saatler arasında sokağa çıkma yasağının devam edeceği kaydedilerek, "Daha önce Silopi ilçesinde 18.00'den itibaren olan sokağa çıkma yasağı yarından itibaren 19.30 olarak düzenlendi" denildi.

AA

Gündem Haberleri

Irkçı-Provokatör “Kaftar” gözaltına alındı, ucube heykel salondan kaldırıldı
Müslümanların değerlerini hedef almak bu kadar kolay mı?
Borsa İstanbul'da manipülasyon soruşturmasında 8 tutuklama
Ankara'da iki kardeşe saldıran köpeğin sahibi tutuklandı
Türkiye'de kültür harcamaları yüzde 83 arttı