Çin sefiri Doğu Perinçek ciğerci önündeki kedi misali

​​​​​​​Çin rejiminin Türkiye sefiri Doğu Perinçek, AK Parti’nden kendilerine bir görüşme talebi gelmediğini ancak kendisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan görüşme talebinde bulunduğunu açıkladı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ankara'da basın mensupları ile bir araya geldi. Perinçek’e partinin Genel Başkan Yardımcıları Şule Perinçek ve Ethem Sancak da eşlik etti.

AK Parti’nin Cumhur ittifakı için görüşmeler yaptığı ve bu kapsamda kendileri ile bir görüşme talebi gelip gelmediği sorulan Perinçek, bir talebin gelmediğini belirterek, “Ben Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşme talep ettim” dedi.

AK Parti ile HÜDA Par arasındaki görüşmeleri “Tuzak” olarak gördüğünü ve “HÜDA PAR oy getirmekten çok götürecek”ini belirten Perinçek, acaba Erdoğan’ın kendileri ile görüşmesine nasıl bir komplo kuracak merak konusu, Çin ile direk Dışişleri Bakanlığı üzerinden görüşmek varken neden buradaki sefiri üzerinden görüşsün ve yanına İslam düşmanı bir görüşü alacak. Acaba Perinçek ne kadar oy getirip ne kadar oy götürecek…

Gündem Haberleri

Kemalistler iyice azıttı: 6 yaşındaki çocuğa sözlü tacizde bulundu
Filistin'e destek veren sporcuya 'şampiyonluğunu alırız' tehdidi
İşgal çetesi kabinesinde 'Refah' çatlağı
İşgal basını: Netanyahu, UCM'nin çıkarabileceği tutuklama emri konusunda "çok gergin"
Netanyahu "barış anlaşması imzalanmasını" engelliyor