"Ciğerimizi Yakan Allah'tan Bulsun"

Alpaydıncı'nın babası Kayaalp, PKK'ya tepkisini, "Bunların ne dini ne imanı ne de kitabı var. Bizden ne istiyorsunuz? Allah'tan korkun. Ciğerimizi yakan Allah'tan bulsun." sözleriyle dile getirdi.

Sur'da roketatar mermisi isabet ettiği değerlendirilen evde ölen Alpaydıncı'nın babası Kayaalp, PKK'ya tepkisini, "Millete ihanet eden Allah'tan bulsun, yeter artık" sözleriyle dile getirdi.
 
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde roketatar mermisi isabet ettiği değerlendirilen evde hayatını kaybeden 42 yaşındaki Melek Alpaydıncı'nın cenazesi, dün memleketi Elazığ'da defnedildi.
 
Diyarbakır'daki otopsi işleminin ardından yakınları tarafından Elazığ'a getirilen Alpaydıncı'nın cenazesi, Asri Mezarlık'taki caminin bahçesine konuldu. 
 
Alpaydıncı'nın naaşı, ailesi ve yakınlarının katılımıyla öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.
 
Melek Alpaydıncı'nın babası Zülküf Kayaalp, gazetecilere yaptığı açıklamada, PKK örgütüne tepki gösterdi.
 
Kayaalp, "Bunların ne dini ne imanı ne de kitabı var. Bizden ne istiyorsunuz? Allah'tan korkun. Ciğerimizi yakan Allah'tan bulsun. Devlete, millete ihanet eden Allah'tan bulsun, yeter artık" diye konuştu.
 
"Lanet PKK'ya gelsin"
 
Anne Fidan Kayaalp ise "Lanet PKK'ya gelsin. Bizim yüreğimizi böyle yaktılar" dedi.
 
Önceki gün, Sur ilçesi İskenderpaşa Mahallesi'nde roketatar mermisi isabet ettiği değerlendirilen iki katlı evde bulunan Melek Alpaydıncı yaşamını yitirmiş, bir kişi de yaralanmıştı.
 
AA

Haber Haberleri

Efkan Ala’dan Çözüm Süreci mesajı: Nisan da olabilir sonrası da
MİT Başkanı Kalın, İstanbul'da Hamas heyetiyle görüştü
Nureddin Yılmaz vefat etti
Türkiye'de yaklaşık 1,8 milyon yaşlı tek başına yaşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail binlerce insanı katletti, bunun bedelini ödeyeceğinden hiç şüphem yok