CHP’li Torun’un “Ters kelepçeyle cama ambulans” yazdılar söylemi alay konusu oldu

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun, Boğaziçi olaylarına ilişkin "Gözaltına alınan arkadaşlar ters kelepçeli şekilde bekletiliyor. Biri camı buğulandırıp ambulans yazdı" paylaşımında bulundu. Torun’un bu söylemi sosyal medyada alay konusu oldu.

Prof. Dr. Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanması bahanesiyle başlayan eylemler, sokak eylemlerine dönüştürülmeye çalışılırken, her geçen an eylemciler ve destek veren siyasetçiler tarafından asılsız söylemlerde ve ilginç çıkışlarda bulunulmaya devam ediliyor.

Son olarak CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “Arkadaşlarımızı 1,5 saattir ters kelepçeyle bekletiyorlar. Su istiyorlar verilmiyor. Biri camı buğulandırıp ambulans yazdı, dikkate alınmadı. Sonra perdeleri çektiler. Bu insanlık dışı muameledir” dedi.

Gündem Haberleri

MİT Başkanı Kalın: Türkiye hiçbir zaman fitne ateşine odun taşımayacak
Epstein vahşeti gündemden düşmesin!
Kemalist rejim tarihinde siyasi cinayetler ve Ali Şükrü Bey'in şehadeti
"ABD ve İsrail'in başlattığı hukuksuz savaş bölgesel yayılma tehlikesiyle baş başa"
Laik-Kemalist tayfanın "Din" hazımsızlığı bitmek bilmiyor!