CHP'li belediyeler ücretsiz çorba dağıtımını engelledi

Deprem sonrası sokaktaki insanlara dağıtılmak istenen ücretsiz çorbayı CHP'li belediyeler engelledi.

HAKSÖZ-HABER

Dün özellikle İstanbul'u etkileyen deprem hadisesi akabinde tedbir amacıyla dışarıda bulunan insanlara ücretsiz çorba dağıtımları CHP'li belediyeler tarafından engellendi.

En büyük icraat olarak ücreti mukabili yemek satan Kent Lokantalarını öne süren CHP, mağdur insanlara dağıtılacak çorbayı bir tehdit olarak algılayıp önüne hemen set çekme ihtiyacı duydu.

Gaziosmanpaşa'da AK Parti teşkilatı ve Üsküdar'da Sakarya Belediyesi tarafından dağıtılmak istenen araçlar zabıta maarifeti ile engellendi.

Olağanüstü sayılabilecek bir durumda ücretsiz dağıtılacak bir çorbanın kime neye zarar vereceğini bilemiyoruz!

Öte yandan Kent Lokantalarında sattıkları yemeği çarşaf çarşaf propaganda ile her göze sokan CHP karşısında ücretsiz dağıttığı yemeğe sahip çıkıp adam akıllı anlatamayan, hemen geri adım atan hükümet kanadı için de bu meseleyi gözden geçirme zamanı herhalde geldi. Muhtemelen çorba meselesinde durum ters olsaydı bugün Türkiye'de konuyu öğrenmeyen kalmamıştı!

Gündem Haberleri

İmamoğlu davasında savcı mütalaasını açıkladı
Bahçeli: Orta Doğu'da bir rejim değişecekse o İsrail olmalıdır
Apartmanlarda borç ilanları artık asılamayacak
Trafikte standart dışı plaka ve donanımlar için tanınan süre sona eriyor
Marmaris Belediyesi'nde rüşvet soruşturması: 4 tutuklama