CHP'li 3 Kadın Vekil Meclis'i Neden Terk Etti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM'de konuşma yaparken CHP'li Birgül Ayman Güler, Dilek Akagün Yılmaz ve Nur Serter salonu terk etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış töreninde ilk kez Cumhurbaşkanı sıfatıyla konuşma yaparken ilginç bir olay yaşandı. AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, CHP Milletvekili Nur Serter'in, Erdoğan konuşurken Genel Kurul salonundan ayrıldığını duyurdu.

BAŞÖRTÜSÜ YÜZÜNDEN SALONU TERK ETTİ

Erdoğan'ın konuşma metninden başörtüsünün TBMM, üniversite ve ortaöğretimde serbest bırakılmasına ilişkin sözlerinin olduğu bölümün fotoğrafını twitter hesabından paylaşan Bülent Turan, Nur Serter'in bu esnada salonu terk ettiğini söyledi.

Diğer yandan CHP'li Birgül Ayman Güler, Dilek Akagün Yılmaz'ın da salonu terk ettiği belirtildi.

Haber Haberleri

Türkiye'nin nüfusu 86 milyon 92 bin 168 oldu
Türkiye’de yakalan Mossad ajanlarının Tunus'taki suikastta izleri çıktı
MLKP’ye yönelik operasyonda tutuklu sayısı 77'ye çıktı
Bayrampaşa Belediyesine yönelik soruşturmada, Hasan Mutlu'nun bazı işler karşılığında rüşvet aldığı iddiası
MİT, Mossad için çalıştığı tespit edilen 2 ajanı İstanbul'da yakaladı