Çamlıca Camii İçin Ruhsat Çıktı

Çamlıca tepesine yapılması planlanan cami için gerekli olan ruhsat Üsküdar Belediyesi tarafından verildi.

İstanbul'da Çamlıca tepesine yapılması planlanan cami için Üsküdar Belediyesi'nden gerekli onay çıktı. Onay, belediyenin resmi sitesinden ilan edildi.

İlanda Çamlıca Camii için verilen ilanda "Çamlıca Camii mimarlarımıza ruhsatlarını teslim ettik, artık çalışma başlıyor. Hayırlı olsun" denildi.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın mimarlarla yaptığı görüşmenin fotoğrafları da paylaşıldı. Proje yarışması sürecinde, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara aynı zamanda "Seçici Kurul Danışmanı" olarak görev yapmıştı.

Haber Haberleri

İstanbul Havalimanı günlük 1502 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu
Eskişehir merkezli yasa dışı bahis operasyonunda yakalanan 15 şüpheli tutuklandı
Van Saray Belediye Başkanı Acar hakkında soruşturma izni verildi
Emniyet Teşkilatı ve basına yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
PKK’nın silahları tamamen bırakması için yasal çerçevenin oluşması gerekiyor