Bursa'da SGK'ya Böcek Operasyonu

Bursa'da organize polisi, Sosyal Güvenlik Kurumu'na böcek operasyonu başlattı. Kuruma 2008 yılında alınan santral telefonunun da iç ve dış hatlardaki bütün görüşmeleri kaydettiği, depoya kaldırılan malzemelerinin de tümünün kaybolduğu öne sürülüyor.

2008 yılında işe alınan sözleşmeli bir personelin şikayet dilekçesi üzerine savcılığın izniyle organize polisi kurumda araştırma başlattı. Kuruma alınan santral telefonunun iç ve dış tüm görüşmeleri kayıt altına aldığı, depoya kaldırılan tüm malzemelerin kaybolduğu ve kurum içinde ilgisiz kişilerin yetkilendirildiği öne sürülüyor. Bu iddialar üzerine organize polisi, kurumdaki bazı bilgisayarların hard diski ile hard diskleri sökülemeyenlerin de kasalarına el koydu.

Şu anda herhangi bir gözaltı işleminin olmadığı, yapılacak araştırma sonrası tahkikatın derinleştirileceği öğrenildi. Polis, bir yandan da SGK'da depoya kaldırılan malzemelerinin tümünün de kaybolduğu iddiasını araştırıyor.

SGK'daki soruşturmanın derinleştirilmesiyle paralel yapı ile bağlantılı bazı memurların da ifadesine başvurulacağı öğrenildi.

Yeni Şafak

Haber Haberleri

Manavgat Belediyesine yönelik soruşturmada 3 kişi tutuklandı
Kocaeli'deki fabrika yangınında ölen ve yaralanan 13 çalışandan yalnızca biri sigortalı çıktı
“(Özel) Bir cellat görmek istiyorsa aynaya, CHP’nin geçmişine baksın”
Galata Kulesi'ne savaşlarda engelli kalan çocuklar ve sivillerin videosu yansıtıldı
BAE adına casusluk yapan 3 kişi gözaltına alındı