Bombalı Tuzak Yolda 4 Metrelik Çukur Açtı

Yüksekova ilçesinde PKK tarafından yola yerleştirilen patlayıcı zırhlı polis aracının geçişinden sonra patladı.

Yüksekova'da PKK'nın yola döşediği patlayıcı, zırhlı polis aracının geçişi sonrasında infilak etti, olayda can kaybı ve yaralanan olmadı.
 
Alınan bilgiye göre, Yüksekova-Şemdinli karayolunda dün gece PKK tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcı bölgede devriye görevi yapan zırhlı polis aracının geçişinin ardından patladı.
 
Can kaybı ve yaralananın olmadığı patlamada zırhlı polis aracında hasar oluştu.
 
Patlamanın şiddetiyle Orman ve Cumhuriyet mahallelerinde çok sayıda ev ve iş yerinin kapı ve pencereleri kırıldı, elektrik tesisatları zarar gördü.
 
Olayda, Yüksekova-Şemdinli karayolunda yaklaşık 15 metre genişliğinde, 4 metre derinliğinde çukur oluştu. İlçede trafik alternatif yolla sağlanıyor.
 
Güvenlik güçleri, PKK'lıların yakalanması için operasyon başlattı.
 
(AA)

Haber Haberleri

Fidan: “PKK inşallah Irak’ta Suriye’den ders çıkartır da oradaki geçiş daha kolay olur”
Türkiye'nin nüfusu 86 milyon 92 bin 168 oldu
Türkiye’de yakalan Mossad ajanlarının Tunus'taki suikastta izleri çıktı
MLKP’ye yönelik operasyonda tutuklu sayısı 77'ye çıktı
Bayrampaşa Belediyesine yönelik soruşturmada, Hasan Mutlu'nun bazı işler karşılığında rüşvet aldığı iddiası