Bingöl'de 2 Polisi Öldüren PKK'lılar Öldürüldü

Bingöl’de 2 polisi öldüren ve Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve polis memuru Uğur Atlı'yı yaralayan 4 PKKlı ve 1 kişi öldürüldü.

Bingöl'ün Yenişehir Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde yaya olarak yürüyen İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve beraberindekilere araç içerisinden uzun namlulu silahlarla saldıran PKK'lılar, Genç ilçe girişinde pusu kuran polislerle çatışmaya girdi.

Genç ilçesi Murat Nehri köprüsü kavşağında pusu kuran polisler, Bingöl'den gelerek Diyarbakır istikametine doğru seyir halinde olan PKKlılarla karşılaştı. Eylemi yaptıktan sonra Genç ilçesi üzerinden kırsala kaçmaya çalışan grup ile güvenlik kuvvetleri arasında çıkan çatışmada 4 PKK militanı ve araçta bulunan 1 kişi öldü. Bölgede çatışmanın devam ettiği belirtildi.

Kaynak: İHA

Haber Haberleri

Efkan Ala’dan Çözüm Süreci mesajı: Nisan da olabilir sonrası da
MİT Başkanı Kalın, İstanbul'da Hamas heyetiyle görüştü
Nureddin Yılmaz vefat etti
Türkiye'de yaklaşık 1,8 milyon yaşlı tek başına yaşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail binlerce insanı katletti, bunun bedelini ödeyeceğinden hiç şüphem yok