Bingöl'de 2 Polisi Öldüren PKK'lılar Öldürüldü

Bingöl’de 2 polisi öldüren ve Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve polis memuru Uğur Atlı'yı yaralayan 4 PKKlı ve 1 kişi öldürüldü.

Bingöl'ün Yenişehir Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde yaya olarak yürüyen İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve beraberindekilere araç içerisinden uzun namlulu silahlarla saldıran PKK'lılar, Genç ilçe girişinde pusu kuran polislerle çatışmaya girdi.

Genç ilçesi Murat Nehri köprüsü kavşağında pusu kuran polisler, Bingöl'den gelerek Diyarbakır istikametine doğru seyir halinde olan PKKlılarla karşılaştı. Eylemi yaptıktan sonra Genç ilçesi üzerinden kırsala kaçmaya çalışan grup ile güvenlik kuvvetleri arasında çıkan çatışmada 4 PKK militanı ve araçta bulunan 1 kişi öldü. Bölgede çatışmanın devam ettiği belirtildi.

Kaynak: İHA

Haber Haberleri

Bakan Fidan, Hamas Şura Meclisi Başkanı Derviş ve beraberindeki heyetle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti
Dışişleri Bakanı Fidan, IKBY Başbakanı Barzani ile İstanbul'da görüştü
Bloomberg: Türkiye, Ege ve Akdeniz’deki deniz yetki alanlarını yasayla ilan etmeye hazırlanıyor
Hakkari merkezli soruşturmada "20 milyar liralık suç ağının yönetim merkezi" deşifre edildi