Bingöl Karlıova'da 5.6 Büyüklüğünde Yine Deprem Oldu

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Bingöl'e bağlı Karlıova merkezli bu sabah 09:51 sularında 5.6 şiddetinde deprem meydana geldi.

Bingöl'ün Karlıova ilçesi merkezli 5.6 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldi. Sarsıntı paniğe neden oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 09.51'de merkez üssü Karlıova ilçesi olan 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 7 kilometre derinlikteki sarsıntı Elazığ ve Erzurum'da da kuvvetli hissedildi.

DÜNKÜ DEPREMDE 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Dün meydana gelen ve merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan 5.7 şiddetindeki depremin ardından 1 kişinin hayatını kaybettiği, hastanelere başvuran 21 kişiden 3'ünün taburcu edildiği, 18'inin tedavisinin sürdüğü açıklanmıştı.

Gündem Haberleri

Irkçı provokatör Murat Kaftar tutuklandı
İmamoğlu soruşturmasında tahliye edilen 10 kişiye tutuklama
Bahis soruşturmasında yeni dalga: 46 gözaltı kararı
Irkçı-Provokatör “Kaftar” gözaltına alındı, ucube heykel salondan kaldırıldı
Müslümanların değerlerini hedef almak bu kadar kolay mı?