Başbakandan Suriye Tepkisi

Bazı ülkelerin Suriye'deki katliama yeterince tepki göstermediğini söyleyen Başbakan, "İsrail, Saddam ya da Kaddafi öldürünce katliam oluyor da Esed öldürünce olmuyor mu?" diye sordu.

Başbakan, Suriye'deki şiddete sessiz kalan ülkelere seslendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'de dinmek bilmeyen katliamlar için bir kez de Denizli'den dünyaya seslendi.

Bazı ülkelerin Suriye'deki katliama yeterince tepki göstermediğini söyleyen Başbakan, "İsrail, Saddam ya da Kaddafi öldürünce katliam oluyor da Esed öldürünce olmuyor mu?" diye sordu.

Başbakan Erdoğan şunları söyledi:

''Bugün yine Hama'da Suriye'nin diğer kentlerinde yapılan katliamı sessiz, umursamaz şekilde seyredenler, akan kanın kendi ellerine kendi yüzlerine kendi vicdanlarına sıçrayacağını görmelidir, bilmelidir. Kim olursa olsun, biz Türkiye olarak bunun takipçisiyiz, sonuna kadar takip edeceğiz. Hiç kimse kenara çekilip de elini, kolunu bağlayıp oturamaz. Devlet destekli milislerin, gözü dönmüş katliamları karşısında artık hiç kimse sessiz duramaz'' (TRT)

Haber Haberleri

Türkiye'nin nüfusu 86 milyon 92 bin 168 oldu
Türkiye’de yakalan Mossad ajanlarının Tunus'taki suikastta izleri çıktı
MLKP’ye yönelik operasyonda tutuklu sayısı 77'ye çıktı
Bayrampaşa Belediyesine yönelik soruşturmada, Hasan Mutlu'nun bazı işler karşılığında rüşvet aldığı iddiası
MİT, Mossad için çalıştığı tespit edilen 2 ajanı İstanbul'da yakaladı