Balyoz Hükümlüsü Ergin Saygun Tahliye Edildi

Balyoz Planı davası hükümlüsü Ergun Saygun tahliye edildi.

İstanbul 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi, ''Balyoz Planı'' Davası kapsamında 18 yıl hapis cezası verilen Ergun Saygun'un sağlık sorunları sebebiyle tahliyesine karar verdi.

''Balyoz Planı'' Davası sanığı emekli orgeneral Ergin Saygun, Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi’nde açık kalp ameliyatı olmuştu.

Avukatı Ergun Saygun'un sağlık durumu ile ilgili olarak hastaneden bir rapor alarak mahkemeden tahliye talebinde bulundu.

Mahkeme hastaneden gelen raporu Adli Tıp Kurumu’na göndererek Saygun’un cezaevinde kalıp kalamayacağına ilişkin kesin rapor istedi.

Tüm bu gelişmelerin adından İstanbul 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi sağlık sorunları sebebiyle infazın durdurulmasına ve Saygun'un tahliyesine karar verdi.

Haber Haberleri

Erzurum, Van, Ağrı ve Muş'ta kar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi
Adalet Bakanlığına Akın Gürlek, İçişleri Bakanlığına Mustafa Çiftçi atandı
Fidan: “PKK inşallah Irak’ta Suriye’den ders çıkartır da oradaki geçiş daha kolay olur”
Türkiye'nin nüfusu 86 milyon 92 bin 168 oldu
Türkiye’de yakalan Mossad ajanlarının Tunus'taki suikastta izleri çıktı